Duurzaamheid

Behaaglijkheid en warmte in alle seizoenen

Het is de meest favoriete plek in huis: de stoel bij het raam. Als het aan ons ligt, gaat u er echt van genieten.
De kozijnen van Hekonorm zorgen voor behaaglijkheid. U zit bij het raam zonder tocht en zonder kou.
Zo brengt het raam wat u ervan verwacht: licht en ruimte in elk seizoen. Met een zo efficiënt mogelijke energiebenutting.
Zomer en winter is het binnenklimaat aangenaam, met temperaturen tussen de 22 en 24°C.

Systematische isolatie van GAYKO Passiv
Hightech isolerend glas
Het woongenot en de behaaglijkheid van uw huis staan of vallen met het warmteverlies bij de kozijnen. Met GAYKO-Superisolerend glas haalt u de beste isolatiewaarden; dankzij de driedubbele beglazing met vulling van argongas bereikt u een uitstekende Ug-waarde van 0,5 W/(m2K).

Warme kant’ houdt koudebrug en vochtigheid tegen
Warmte gaat niet alleen verloren bij het zichtbare deel van het glas. Ook bij de randen van het glas, ín het kozijn, kan veel energie verloren gaan. De ‘warme kant’ van GAYKO kozijnen voorkomt temperatuurverliezen door koudebruggen én dringt condenswater terug. Dat is beter voor de temperatuur in huis en het voorkomt schimmelvorming.

Thermische scheiding met GAYKOTGS
Een thermische scheiding van frame en vleugelprofiel. Dat is de techniek waarmee GAYKO de isolatiewaarde van kozijnen aanzienlijk verhoogt. Bij GAYKOTGS is het kozijn inwendig in twee helften verdeeld, waardoor alle koudebruggen zijn afgesloten. Het resultaat is fantastisch. Kozijnen die ook geschikt zijn voor de bouw van passiefhuizen.