Kozijnen

Een goed gevoel vanaf het begin

Uw eigen huis vormt het middelpunt.
De plek om helemaal tot rust te komen in het turbulente leven van elke dag.
Welzijn en sfeer staan hier op de eerste plaats.
Ramen zorgen daarbij voor licht, warmte, veiligheid en rust in het huis.
De unieke geavanceerde technologieën van onze kozijnen staan voor intelligente innovaties die meer bieden: inbraakveiligeheid, slimme warmte- en geluidsisolatie, perfect comfort, onderhoudsgemak en een lange levensduur. Daarbij is er voor elke woning een passend kozijn. Van klassiek tot modern, in vrijwel elke kleur of houtstructuur.
Zo ontstaat een goed gevoel vanaf het begin.

Voor de fijnste plek ter wereld: Uw eigen huis

Het mooiste plekje is voor het raam – ook thuis. Om ervoor te zorgen dat uw nieuwe ramen en deuren in alle opzichten bevallen, heeft GAYKO voor elke wens een perfecte oplossing gevonden: onze systemen overtuigen door hun vele designmogelijkheden, scheppen behaaglijkheid en woonkwaliteit en staan voor een innovatieve toekomstgerichte geavanceerde technologie, die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van warmte- en geluidsisolatie evenals veiligheid. Door de unieke constructie garanderen onze kozijnen precisie, functionaliteit en woonkwaliteit voor meerdere generaties.

 

Kozijnen zijn de nummer 1 bij nieuwbouw en renovatie!

Wie consequent voor een doordachte warmte-isolatie gaat, kan zijn energie kosten aanzienlijk reduceren.
Daarbij staat het vervangen van de ramen op de eerste plaats:
Die zijn meestal onvoldoende geïsoleerd, technisch achterhaald en vaak niet meer volledig functioneel.
Als gevolg daarvan gaat dure verwarmingsenergie door de ramen verloren.Onze kozijnen verminderen het warmteverlies via het raam en de randen daarvan en vormen bij renovatie of nieuwbouw een belangrijk onderdeel van de warmte-isolatie.

 

Topkwaliteit uit Duitsland en Oostenrijk

Met onze kozijnen kiest u voor een toonaangevende en internationale erkende fabrikanten van totale kozijnsystemen. Met een complete serie op elkaar afgestemde unieke technische innovaties ontwikkelde zij  een generatie ramen, die de toon zetten. Onze kozijnen zijn geen standaard producten, maar exclusieve kozijnsystemen, die speciaal op uw wensen en de bouwfysische eisen van uw huis zijn toegespitst.

Kom langs in onze showroom

Maak direct een afspraak

Doors
Gayko
Lokve
Solarux