Duurzaam Wonen markt 22 november

Duurzaam Wonen markt op 22 november 2014

Een comfortabele, energiezuinige, toekomstbestendige woning: dat is het ideaalbeeld van veel huizenbezitters en -bewoners. De gemeente Hellendoorn en Rabobank West Twente delen dat ideaal en dragen daar graag een steentje aan bij. Daarom bieden zij alle inwoners van de gemeente Hellendoorn de gelegenheid om zich op 22 november tussen 10.00 en 14.00 uur in het Huis voor Cultuur en Bestuur in Nijverdal te laten informeren over duurzaam wonen.

Duurzaam Wonen: twee vliegen in één klap!

Duurzaam wonen betekent niet alleen wonen in een huis dat energiezuinig is, maar ook wonen in een huis dat rekening houdt met de toekomst van de bewoner. En dat betekent dat het huis voorzien moet zijn van alle gemakken, ook als de bewoner wat minder goed ter been wordt,bijvoorbeeld. Energiezuinig én comfortabel dus. Rabobank West Twente en de gemeente Hellendoorn stimuleren dat graag.

Breed aanbod

Tal van ondernemers uit de gemeente en directe omgeving laten op de markt zien wat zij te bieden hebben op het gebied van een duurzame, energiezuinige en comfortabele woning. Er zijn onder andere bouwbedrijven, installateurs, isolatiespecialisten, een architect, een notaris en woninginrichters.

Duurzaam Hellendoorn

Duurzaamheid is een belangrijk thema voor zowel de gemeente Hellendoorn als de Rabobank. Niet alleen met het oog op energiebesparing en CO2-reductie, maar ook omdat energiezuinige woningen veel wooncomfort bieden, waardoor woningen levensloopbestendiger worden. Op beide gebieden – energiebesparing en levensloopbestendigheid van woningen – willen de gemeente en de Rabobank vooral inwoners en bedrijven stimuleren om tot initiatieven en samenwerkingsverbanden te komen.

logo-slim-energie-thuislangzult-u-wonen-logo