Duurzaam Wonen markt, 30 mei!

Comfortabel en duurzaam wonen?
Kom naar de Duurzaam Wonen markt op 30 mei!

Een comfortabele, energiezuinige, toekomstbestendige woning: is dat ook uw ideaalbeeld? Kom dan naar de Duurzaam Wonen markt in Nijverdal. Tal van bedrijven laten u zien wat er allemaal mogelijk is om van uw huis een comfortabel en duurzaam thuis te maken!

 

Duurzaam Wonen markt
30 mei
Huis voor Cultuur en Bestuur
11.00 -15.00 uur
Gratis entree

Deze markt wordt u aangeboden door gemeente Hellendoorn, Rabobank West Twente
en
Lang zult u wonen

Logo Rabobank

 Logo Lang zult u wonenLogo gem. Hellendoorn

 

 

 

 

Duurzaam wonen: twee vliegen in één klap!

Duurzaam wonen betekent niet alleen wonen in een huis dat energiezuinig is, maar ook wonen in een huis dat rekening houdt met de toekomst van de bewoner. En dat betekent dat het huis voorzien moet zijn van alle gemakken, ook als de bewoner wat minder goed ter been wordt, bijvoorbeeld. Energiezuinig én comfortabel dus.

 

Breed aanbod

Tal van ondernemers uit de gemeente en directe omgeving laten op de markt zien wat zij te bieden hebben op het gebied van een duurzame, energiezuinige en comfortabele woning. Er zijn onder andere bouwbedrijven, installateurs, isolatiespecialisten, zorgwinkels en de Rabobank. Er staat een kopje koffie voor u klaar!

 

Duurzaam Hellendoorn
Duurzaamheid is een belangrijk thema voor zowel de gemeente Hellendoorn als de Rabobank. Niet alleen met het oog op energiebesparing en CO2-reductie, maar ook omdat energiezuinige woningen veel wooncomfort bieden, waardoor woningen levensloopbestendiger worden. Op beide gebieden – energiebesparing en levensloopbestendigheid van woningen – willen de gemeente en de Rabobank vooral inwoners en bedrijven stimuleren om tot initiatieven en samenwerkingsverbanden te komen.

 

billboard