Lang zult u wonen informatiemarkt

In het Huis van Cultuur en Bestuur in Nijverdal wordt zaterdag 23 november 2013 een ‘Lang zult u wonen’ informatiemarkt gehouden.

Vitaal ouder worden in het eigen huis, in de eigen vertrouwde omgeving. Dan is het wel nodig dat de woning is aangepast aan de ongemakken die vaak gepaard gaan met ouder worden.
Op de markt is een tentoonstelling met allerlei voorbeelden van woningaanpassingen en technische mogelijkheden. Op deze manier kunnen bezoekers woningaanpassingen zien én uitproberen. Bouwbedrijven, elektro installateurs, bouwmarkten, interieuradviseurs, architecten, ergotherapeuten, notarissen, leveranciers van gemaksdiensten en hulpmiddelen vertellen alles over hun producten- en dienstenaanbod om langer zelfstandig te wonen. Ook zijn er een Wmo-adviseur en medewerkers van het loket Bouwen, mileur en openbare ruimte aanwezig. Daarnaast is er informatie over duurzaamheid, bouwkavels en de startersregeling. En er zijn prijzen te winnen zoals een woningkeuring, een woonaccessoire, een Life Hammer en juridisch advies.

Hekonorm staat hier natuurlijk met haar producten voor passiefhuizen, maar ook andere energiezuinige raam- en kozijnproducten zijn er te vinden.
En we kunnen u natuurlijk informeren over de voordelen van deze Internorm producten en de montage er van.

Bezoek de markt (en ons) tussen 10:00 en 16:00 uur; de toegang is gratis!