Isolatiewaarde kozijnen - Hekonorm

Isolatiewaarde kozijnen

✓ Energiezuinige kozijnen

✓ Hoogwaardige kozijnen

✓ Duurzaam

De isolatiewaarde van kozijnen bepaalt hoe goed het raam de warmte binnen of buiten houdt. Een huis met goede isolatie dient immers als een prettige leefomgeving. Hekonorm, gevestigd in Nijverdal, in de gemeente Hellendoorn, is leverancier van hoogwaardige kozijnen met een perfecte isolatiewaarde en een lange levensduur. Ontdek de voordelen van onze producten op maat!Kom langs in onze showroom

Maak direct een afspraakHoe bereken je de isolatiewaarde van kozijnen?

De isolatiewaarde van een kozijn wordt uitgedrukt in een U-waarde. Deze waarde refereert naar de hoeveelheid warmte die verloren gaat per vierkante meter, wanneer er een temperatuurverschil van één graad Kelvin bestaat tussen de binnen- en buitentemperatuur. Doorgaans is de U-waarde van een kozijn kleiner dan of gelijk aan 4,2. Deze waarde is echter wel afhankelijk van het gebruikte materiaal, de manier waarop dit materiaal is bewerkt, de fabrikant en de plaatsing van het kozijn. Door de optimale isolatiewaarde van Hekonorm kozijnen, bieden onze producten een ultieme warmte-isolatie. Ontdek bijvoorbeeld onze kozijnen met trippelglas, gemaakt van aluminium, kunststof of hout, die gedurende de koude maanden de warmte binnenshuis bewaren en in de warme maanden het huis heerlijk koel houden.

Maak een afspraak en bezoek onze showroom

Ben je geïnteresseerd in onze kozijnen met een perfecte isolatiewaarde? Wij vinden een juiste oplossing voor jouw situatie. Zo leveren we warmte-isolerende kozijnen op maat die bovendien duurzaam en inbraakwerend zijn. Heb je vragen over ons bedrijf of onze producten? Of wil je een afspraak maken voor een bezoek in onze showroom? Neem dan direct contact met ons op. Bel naar 0548 – 620040 of stuur een e-mail naar info@hekonorm.nl.

Kom langs in onze showroom

Maak direct een afspraak

Doors
Gayko
Lokve
Solarux