Inbraakwerende kozijnen Nijverdal - Hekonorm

Inbraakwerende kozijnen kopen in Nijverdal

✓ Energiezuinige kozijnen

✓ Hoogwaardige kozijnen

✓ Duurzaam

Ben je op zoek naar inbraakwerende kozijnen met een politiekeurmerk in regio Nijverdal? Hekonorm, gevestigd in de gemeente Hellendoorn, is dé leverancier van energiezuinige, hoogwaardige kozijnen die je huis een optimale bescherming bieden. Met onze kozijnen voorkom je inbraak en alle gevolgen van dien. Ontdek de beveiligingsoplossingen van onze kozijnen!


Optimale beveiliging van je huis met inbraakwerende kozijnen met politiekeurmerk in Nijverdal

Bij ons staat zowel duurzaamheid als veiligheid hoog in het vaandel. Wij werken samen met toonaangevende, Europese fabrikanten, zoals GAYKO, LOVKE, SOLARLUX en DOORS, die energiezuinige kozijnen produceren met oog voor milieu en veiligheid. Al onze inbraakwerende kozijnen met politiekeurmerk worden in onze fabriek in Nijverdal geproduceerd volgens de DIN-norm.



Kom langs in onze showroom

Maak direct een afspraak



Onze kozijnen worden getoetst volgens de DIN-norm

Een onafhankelijk, erkend kennisinstituut, zoals IFT-Rosenheim, waarborgt dat alle kozijn-, raam- en deurelementen volgens identieke testpatronen worden getoetst op veiligheidseigenschappen. Op deze manier garanderen we dat alle gebruikte constructiedelen beantwoorden aan de in de norm vereiste eigenschappen. Hierdoor belemmeren onze kozijnen een inbraakpoging met fysiek geweld in gesloten, vergrendelde en afgesloten toestand.

Houd inbrekers buiten huis

Heb je interesse in de aanschaf van inbraakwerende kozijnen met een politiekeurmerk of de andere producten uit onze fabriek in Nijverdal, zoals een kozijn met trippelglas of passiefhuis kozijnen? Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Bezoek onze showroom, waar onze professionals je inlichten over de voordelen van onze kozijnen op maat. Heb je vragen of wil je contact opnemen voor het maken van een afspraak? Bel naar 0548 – 620040 of stuur een e-mail naarinfo@hekonorm.nl. We hopen je te verwelkomen. Samen houden we inbrekers buiten de deur!

Kom langs in onze showroom

Maak direct een afspraak

Doors
Gayko
Lokve
Solarux
Wilms