Kozijnen op maat Nijverdal - Hekonorm

Kozijnen op maat in Nijverdal

Ben je toe aan nieuwe kozijnen en moeten die op maat gemaakt worden voor jouw woning in regio Nijverdal? Je eigen huis is een belangrijke plek, waar je helemaal tot rust komt. Hierbij zorgen de ramen voor licht, warmte, veiligheid en rust in het huis. Hekonorm begrijpt de waarde van mooie kozijnen op maat. Onze kozijnen beschikken over unieke, geavanceerde technologieën, zoals inbraakbeveiliging en slimme warmte- en geluidsisolatie. Hiermee zorgen we voor perfect comfort en voor onderhoudsgemak. Daarbij zijn er voor elke woning passende kozijnen op maat: van klassiek tot modern, in vrijwel elke kleur of houtstructuur. Zo zijn de ideale kozijnen voor iedereen mogelijk!

Kozijnen op maat voor de fijnste plek ter wereld: je eigen huis in Nijverdal

Het mooiste plekje is vaak voor het raam. Om ervoor te zorgen dat je nieuwe ramen en deuren in alle opzichten bevallen, heeft GAYKO, een van onze producenten, voor elke wens een perfecte oplossing. Onze systemen overtuigen door hun vele designmogelijkheden, scheppen behaaglijkheid en bieden woonkwaliteit. Verder staan ze voor een innovatieve, toekomstgerichte en geavanceerde technologie. Deze technologie voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van warmte- en geluidsisolatie evenals veiligheid. Door de unieke constructie garanderen onze duurzame en inbraakwerende kozijnen op maat, kwaliteit én duurzaamheid.

 

Kozijnen voor een nieuwbouw- of renovatieproject

Onze kozijnen op maat zijn er in onze showroom in Nijverdal van veel verschillende merken. Kies zo voor een doordachte warmte-isolatie, dan verlaag je je energiekosten aanzienlijk. Bij een nieuwbouw- of renovatieproject staat het vervangen van de kozijnen vaak bovenaan het takenlijstje. De oude ramen zijn vaak onvoldoende geïsoleerd, technisch achterhaald en vaak niet meer functioneel. Als gevolg daarvan gaat dure verwarmingsenergie door de ramen verloren. Onze isolatiewaarde kozijnen op maat beschikken over warme-isolatie en verminderen aanzienlijk het warmteverlies via het raam en de randen.

 

Topkwaliteit uit Duitsland en Oostenrijk

Onze kozijnen op maat worden geproduceerd door toonaangevende en internationale erkende fabrikanten, die totale kozijnsystemen aanbieden. Met een complete serie op elkaar afgestemde, unieke, technische innovaties ontwikkelden zij een moderne generatie ramen. De kozijnen die Hekonorm aanbiedt, zijn geen standaardproducten, maar exclusieve kozijnsystemen, die speciaal op de wensen en de bouwfysische eisen van ieder huis worden toegespitst.

Ontdek de mogelijkheden!

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van onze mooie kozijnen? Wij helpen je graag! Bezoek je onze showroom in Nijverdal, dan voorzien onze ervaren professionals je van gedegen advies over kozijnen op maat. Heb je vragen over specifieke producten of over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 0548 – 620040 of een e-mail te sturen naar info@hekonorm.nl.

Kom langs in onze showroom

Maak direct een afspraak

Doors
Gayko
Lokve
Solarux
Wilms