Kozijnen op maat - Hekonorm

Kozijnen op maat

Heb jij thuis al kozijnen op maat? Je eigen huis vormt het middelpunt, waarin je helemaal tot rust komt en waar welzijn en sfeer op de eerste plaats komen. Hierbij zorgen ramen voor licht, warmte, veiligheid en rust in het huis. Hekonorm, gevestigd in Nijverdal, in de gemeente Hellendoorn, erkent de waarde van mooie kozijnen op maat, die een verrijking zijn van het interieur. De unieke geavanceerde technologieën van onze kozijnen staan voor intelligente innovaties die inbraakbeveiliging, slimme warmte- en geluidsisolatie, perfect comfort en onderhoudsgemak bieden. Daarbij zijn er voor elke woning passende kozijnen op maat: van klassiek tot modern, in vrijwel elke kleur of houtstructuur. Zo ontstaat een goed gevoel vanaf het begin!

Kozijnen op maat voor de fijnste plek ter wereld: je eigen huis

Het mooiste plekje is voor het raam, ook thuis. Om ervoor te zorgen dat je nieuwe ramen en deuren in alle opzichten bevallen, heeft GAYKO, een van onze producenten, voor elke wens een perfecte oplossing gevonden. Onze systemen overtuigen door hun vele designmogelijkheden, scheppen behaaglijkheid en woonkwaliteit én staan voor een innovatieve toekomstgerichte geavanceerde technologie. Deze technologie voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van warmte- en geluidsisolatie evenals veiligheid. Door de unieke constructie garanderen onze duurzame en inbraakwerende kozijnen op maat precisie, functionaliteit en woonkwaliteit voor meerdere generaties.

 

Kozijnen voor een nieuwbouw- of renovatieproject

Kies je voor een doordachte warmte-isolatie, dan verlaag je je energiekosten aanzienlijk. Bij een nieuwbouw- of renovatieproject staat het vervangen van de kozijnen vaak bovenaan het takenlijstje. De oude ramen zijn vaak onvoldoende geïsoleerd, technisch achterhaald en vaak niet meer functioneel. Als gevolg daarvan gaat dure verwarmingsenergie door de ramen verloren. Onze isolatiewaarde kozijnen op maat beschikken over warme-isolatie en verminderen aanzienlijk het warmteverlies via het raam en de randen.

 

Topkwaliteit uit Duitsland en Oostenrijk

Onze kozijnen op maat worden geproduceerd door toonaangevende en internationale erkende fabrikanten, die totale kozijnsystemen aanbieden. Met een complete serie op elkaar afgestemde, unieke, technische innovaties ontwikkelden zij een moderne generatie ramen. De kozijnen op maat die Hekonorm aanbiedt, zijn geen standaard producten, maar exclusieve kozijnsystemen, die speciaal op de wensen en de bouwfysische eisen van ieder huis worden toegespitst.

Ontdek de mogelijkheden!

Ben je geïnteresseerd in de aanschaf van kozijnen op maat? Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste kozijnen. Bezoek je onze showroom in Nijverdal, dan voorzien onze ervaren professionals je van gedegen advies. Heb je vragen over specifieke producten of over ons bedrijf? Neem dan gerust contact met ons op. Dit doe je door te bellen naar 0548 – 620040 of een e-mail te sturen naar info@hekonorm.nl.

Kom langs in onze showroom

Maak direct een afspraak

Doors
Gayko
Lokve
Solarux