Dakkapellen - Hekonorm

Dakkapellen

Dakkapel op maat!

Belangrijk voor u en zeker ook voor ons is: topkwaliteit, persoonlijke aandacht en bovenal duidelijkheid over wat u van ons mag verwachten. In een persoonlijk gesprek laten wij u zien wat we kunnen en laten wij u kennis maken met de materialen die wij gebruiken. Binnen enkele dagen na dit gesprek ontvangt u van ons een uitgebreide offerte met daarin de specificaties die u hebt aangegeven.

Wij beseffen als geen ander dat een beslissing over een zodanige ingrijpende aanschaf veel denkwerk vergt en hebben daar ook alle begrip voor. Neem dan ook rustig de tijd voor een weloverwogen besluit.

Dak- en zijwangen

Het dak- en de zijwangen worden speciaal geproduceerd met materialen waar wij bewust voor hebben gekozen.

Voor de buitenzijde gebruiken wij WBP Superplex van 15 mm met 15 jaar garantie en voor de binnenzijde Multiplex van 10 mm.
Voor de stevigheid worden er om de 300 mm sporen in verwerkt van 120 mm De isolatie welke gebruikt wordt in beide delen is minerale wol met een dampremmer tegen vocht.
De keuze van minerale wol zit hem in twee feiten, een hoge RC waarde van 4 en is sterk brand-vertragend. Verder wordt het dak bekleed met EPDM rubber, deze folie heeft een onovertroffen weerstand tegen temperatuur-verschillen, uv straling en veroudering.

 

Buitenzijde

In overleg met u maken we de beste keus voor de buiten afwerking.
De buitenzijde kan op verzoek bekleed worden met trespa, Werzalit, Redceder, Zink, multiplex gegrond of met houten rabatdelen.
De Boeidelen kunnen worden uitgevoerd in de zelfde producten als boven omschreven.

 

Kozijn

Bij ons hebt u de keuze uit verschillende soorten kozijnen: hout, kunststof, kunststof-aluminium of hout-aluminium. En de kozijnen zijn leverbaar in alle ral kleuren.
De houten kozijnen kunnen op kleur afgelakt kan worden, gelijk aan uw andere kozijnen van uw huis.
De kozijnen worden geleverd met HR ++, triple glas en eventueel met ventilatieroosters, insekten-horren en rolluiken.
Tevens wordt er bij elk kozijn een vensterbank geleverd.

 

Afwerking

De dakkapel wordt aan de binnenkant geheel afgewerkt.
De constructie wordt daar waar het eventueel nodig is aangepast door vakmensen, want u dak moet nog net zo sterk zijn als voor de plaatsing van onze dakkapel.

 

 

Garantie en waarom?

Door de combinatie van het ontwerp, de materialen die wij gebruiken en het bouwproces waarvoor wij hebben gekozen, kunnen wij u dan ook een garantie geven van 10 jaar.
Dus als u voor een dakkapel van ons kiest, kiest u voor:

  • Een specialist op het gebied van dakkapellen
  • Goede kwaliteit en zekerheid
  • Vakkundig en opgeleid personeel
  • Maatwerk naar uw persoonlijke wensen
  • Een goed prijs kwaliteitsverhouding
  • 10 jaar garantie op uw dakkapel

Kom langs in onze showroom

Maak direct een afspraak

Doors
Gayko
Lokve
Solarux
Wilms