Doors - Hekonorm

Doors

Houten voordeur – Uniek en natuurlijk hout in de mooiste vorm

Houten voordeuren met hun individuele kleuren, textuur en houtstructuur geven de oppervlakken een onmisbaar ontwerpelement van het gebouw. Of het nu op de vloer, als meubels of op het deuroppervlak is – natuurlijk hout biedt met zijn onvervangbare originele charme een gunstig woonklimaat dat gewoon uitnodigt tot welzijn.

De voordelen bij het beschermen van het milieu zijn cruciaal

Houten voordeur De deuren hebben het meest gunstige ecologische profiel omdat ze zijn gemaakt van duurzaam, hernieuwbaar natuurlijk materiaal. Het hout wordt veilig opgeslagen broeikasgas CO2. De houten voordeur bespaart energie door de verwarmingskosten van het gebouw met uitstekende thermische isolatie te verlagen.

 

Hoogste kwaliteit oppervlaktebehandeling

De houten voordeur biedt een breed scala aan kleuren en effecten met een brede ontwerpoptie die is afgestemd op de werkelijke wensen van de klant. Onze kleuren bieden uitzonderlijke bescherming tegen weersinvloeden en mechanische invloeden. Natuurlijk beschermd en verfijnd houten oppervlak geeft u met de juiste zorg langdurige tevredenheid over uw voordeur.

 

Mogelijkheid om hoog geïsoleerde deurontwerpen te kiezen

Naast de standaardversie is er een keuze uit energiezuinige of passieve voordeurontwerpen.

oordeur van hout-aluminium – de voordelen van overtuigen

 

Voordeuren van hout-aluminium bieden uitzonderlijke bescherming en gemakkelijk onderhoud

Het aluminium aan de buitenkant van de voordeur is robuust en biedt een zeer goede bescherming tegen regen en sneeuw. De aluminium profielen zijn eenvoudig te reinigen en vereisen slechts minimale zorg.

Natuurlijk Klimaat, schoonheid en een optimaal gevoel van zijn

De voordeur van hout-aluminium met zijn levendige houtstructuur aan de binnenkant van de deur zorgt voor de beste levenskwaliteit en het natuurlijke klimaat in de kamer. Een overtuigend ontwerp plaatst de voordeur als een onmisbaar uniek item in uw waardevolle ruimte. Het interieur van de voordeur is verkrijgbaar in verschillende kleuren en houtsoorten. Zo kan de deur esthetisch worden aangepast aan de elementen in de kamer.

 

Uitzonderlijke constructie

Voordeuren van hout-aluminium hebben geen holle profielen zoals ALU-deuren waarin watercondensatie kan optreden. Deuren gemaakt in combinatie van hout-alu-materialen hebben de meest gunstige ecoprofiel omdat ze zijn gemaakt van een duurzaam hernieuwbaar materiaal – hout.

 

De keuze voor ontwerpen met een hoge isolatie

Naast de standaardversie is er een keuze uit energiezuinige of passieve voordeurontwerpen.

 

 

Onze waarden

Kwaliteit en innovatie

Excellentie, innovatie en verandermanagement begeleiden ons bij het ontwikkelen, produceren en vermarkten.

Tevredenheid van onze klanten

Op basis van wederzijds vertrouwen, samenwerking en opgebouwde partnerschappen met klanten, medewerkers en leveranciers, worden we een belangrijke Europese voordeur leverancier.

Fabricage en klantwensen

Elke deur wordt professioneel gemaakt volgens de wensen van klanten en op het hoogste technische en technologische niveau.

Advies

Zodat we u kunnen adviseren en adviseren welke voordeur het beste bij u past, staan ​​wij altijd tot uw beschikking.

Zorg voor schone omgeving

Ons hoge milieubewustzijn en onze verantwoordelijkheid tegenover toekomstige generaties wordt weerspiegeld in het efficiënte gebruik van natuurlijke hulpbronnen, milieuvriendelijke productie en producten die het energieverbruik van onze deurgebruikers verminderen.

Kom langs in onze showroom

Maak direct een afspraak

Doors
Gayko
Lokve
Solarux
Wilms