Solarux - Hekonorm

Solarux

Betrouwbaarheid en kwaliteit van Solarlux

Als Duits familiebedrijf nabij Osnabrück is Solarlux  ruim 35 jaar een gerenommeerde naam op de nationale en internationale markt. Solarlux staat garant voor individuele oplossingen van glas die het wooncomfort een nieuwe dimensie geven. Glazen vouwwanden, serres, terrasoverkappingen en balkonbeglazing voor nieuwbouw en renovatie, altijd op maat gemaakt en geheel passend bij de wensen van de klant.

 

“Made in Germany”

Alle  producten van Solarlux worden in de eigen fabriek ontwikkeld, getest en geproduceerd. Voortdurend worden de systemen verder ontwikkeld en geoptimaliseerd, passend bij de geldende normen van de bouw. Solarlux heeft gecertificeerde systemen, getest bij gerenomeerde internationale testinstituten.

 

Bekroond design

Niet alleen het bedrijf Solarlux en de grondlegger Herbert Holtgreife hebben diverse onderscheidingen ontvangen, ook de producten van Solarlux zijn met internationale awards bekroond. Zo ontving Solarlux in 2010 voor de glazen vouwwand SL 82 de bekende iF product design award en de Red dot Award.

 

Van advies tot oplevering

We denken graag met u mee over de toepassingsmogelijkheden van onze producten in uw situatie. Wij adviseren u vanaf de eerste ideeën van uw concept tot aan de volledige oplevering. Tijdens het bouwproces staan deskundige adviseurs u altijd terzijde.

 

Gecertificeerde monteurs

Kiest u voor Solarlux producten, dan zorgen wij dat onze gecertificeerde monteurs conform de gemaakte afspraken leveren en monteren. Ons eigen nederlands serviceteam wordt jaarlijks intensief geschoold om  onze topkwaliteit en functionaliteit te kunnen garanderen.

 

Internationaal erkend

Lichtdoorlatende ruimtes met maximale openingsmogelijkheden: in 1983 onstond dit idee en resulteerde in een vouwwand die, in tegenstelling tot een schuifpui, bijna voor 100% geopend kan worden. Gerenommeerde architecten als Daniel Libeskind, Herman Hertzberger en Sir Norman Foster schrijven Solarlux vouwwanden voor. De verschillende materialen (volglas, aluminium, hout of hout-aluminium gecombineerd) zorgen voor een op maat gemaakt design.

 

Speciale oplossingen

Wij ondersteunen u graag in iedere fase van het project. Ons projectteam, bestaande uit vakspecialisten, ingenieurs en architecten, staat vanaf de eerste minuut voor u klaar. Voor advies in de ontwerpfase, technische vragen en al het andere dat u graag zou willen weten voor uw bouwopdracht. Voor zowel woningbouw als utiliteitsbouw.

 

Red dot & iF award

Alle Solarlux producten zijn door nationale en internationale instituten getest en gecertificeerd en worden continu doorontwikkeld. Ook het design van de glazen vouwwanden is meermaals gewaardeerd. Zo werd de glazen vouwwand Sl 82 in 2010 bekroond met de begerendswaardige iF product design award. In hetzelfde jaar ontving dit product in volglas optiek de internationaal bekende designprijs red dot award.

Kom langs in onze showroom

Maak direct een afspraak

Doors
Gayko
Lokve
Solarux
Wilms