GAYKO-kozijnen Nijverdal - Hekonorm

GAYKO-kozijnen kopen in Nijverdal

Kwalitatief hoogwaardige GAYKO-kozijnen voor een aantrekkelijke prijs vind je bij Hekonorm in Nijverdal. GAYKO Fenster-Türwerk GmbH is een succesvol en innovatief, gestaag groeiend bedrijf dat unieke oplossingen biedt voor bouwers, verbouwers en architecten. GAYKO maakt indruk met ramen, deuren en kozijnen van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Je ontvangt hiervoor een chique ontwerp, intelligente functies en uitgebreide services. Ontdek al de voordelen van GAYKO-kozijnen bij ons in Nijverdal, dé kozijnen van hoge kwaliteit, voor een aantrekkelijke prijs!

GAYKO-kozijnen en andere producten van hoge kwaliteit in Nijverdal

De GAYKO-Group is een toonaangevende leverancier van moderne kozijnen, ramen en deuren van kunststof en aluminium in Duitsland. Met een flexibel hightech productiesysteem vervaardigen zij dagelijks kwaliteitsproducten voor de nationale en internationale markt. De GAYKO Group heeft momenteel ongeveer 200 mensen in dienst in het Duitse Siegerland. GAYKO verkoopt de kozijnen via een geselecteerd netwerk van gespecialiseerde partners, zodat je een zo laag mogelijke prijs betaalt. In 2011 vierde GAYKO zijn dertigjarig bestaan ​​en kon het bedrijf terugkijken op tientallen jaren van voortdurende groei. In 2020 breidde GAYKO de fabriek uit tot 18.000 m². In deze nieuwe werkplaats produceren ze GAYKO-kozijnen, die voor een aantrekkelijke prijs te verkrijgen zijn bij ons bedrijf in Nijverdal.

Internationale erkenning van de hoogwaardige GAYKO-kozijnen

GAYKO-kozijnen, ramen en deuren worden nationaal en internationaal erkend. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnorm wordt al jaren bevestigd door toonaangevende instituten, zoals RAL, ift, KOMO, SKG, ENERGY STAR, AAMA, VdS. GAYKO’s unieke, gepatenteerde en geavanceerde technologie is gebaseerd op intelligente systemen van hoogwaardige kwaliteit. GAYKO biedt de juiste oplossing voor elke wens, omdat de behoeften van mensen verschillen. Daarom bestaat er bij GAYKO geen standaardproduct, maar alleen exclusieve raamtypen met logisch gecoördineerde uitrustingsniveaus. GAYKO-kozijnen en andere raam- en deurconstructies vertrouwen op toekomstgerichte innovaties die voldoen aan de hoogste eisen voor thermische isolatie, beveiliging, geluidsisolatie en comfort.

Waarom zijn GAYKO-kozijnen zo uniek en bieden ze alles in één?

Jouw huis is al meer dan 35 jaar onze focus. De unieke geavanceerde technologie van GAYKO is daarom gebaseerd op een intelligente technologie die alles in een biedt: uitstekende beveiliging, doordachte thermische isolatie en perfecte comfort. GAYKO-kozijnen, ramen en voordeuren, gemaakt van aluminium en kunststof, hebben bovendien een zeer lange levensduur. Bezoek je onze showroom in Nijverdal, dan adviseren onze gekwalificeerde, gespecialiseerde professionals je ter plaatse en lichten ze toe waarom GAYKO producten meer bieden dan conventionele kozijnen en voordeuren. Neem de juiste aankoopbeslissing, want de ramen of voordeuren hoef je maar één keer te verwisselen.

Gepatenteerde SafeGA®-beveiligingstechnologie

Alleen bij GAYKO vergrendelen de paddenstoelpennen in tegengestelde richting. In combinatie met de extreem stabiele profielschroefverbinding, ontvang je een holistische systeemtest in RC2 of RC3. Zo weet je zeker dat je GAYKO-kozijnen van hoge kwaliteit zijn, én dat je niet de hoogste prijs betaalt, want deze kozijnen zijn verrassend voordelig!

Warmte- en koudebescherming op het hoogste niveau

Ervaar het ingenieuze dubbele effect van GAYKO-kozijnen: aangename koelte in de zomer en comfortabele warmte in de winter. Zo woon je het hele jaar door in een comfortabele woning, met altijd de juiste temperatuur.

Flexibel van vorm en ontwerp

Geen enkele andere fabrikant biedt zoveel kleurencombinaties, zelfs in een bedrieglijk echte houtlook. Het ontwerp van de GAYKO-kozijnen voor jouw woning in regio Nijverdal wordt volledig naar wens opgesteld, en dat alles voor een lage prijs.

Gespecialiseerd bedrijfsadvies en installatie

Bij GAYKO ben je in competente handen in alle fases van het proces: van advies tot installatie van de kozijnen, en dat voor een lage prijs. Bij aankoop van een product ontvang je naast de wettelijke garantie, een garantie van tien jaar op isolatieglas, folies en verf. GAYKO geeft 30 jaar garantie op framemateriaal, functie, impact en hoeksterkte. Een voorwaarde voor deze garantie is het correct productgebruik en een correcte verzorging, professioneel tweejarig onderhoud en installatie met behulp van de nieuwste technologie door een GAYKO-specialist.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je interesse in de aanschaf van GAYKO-kozijnen, of andere exclusieve kozijnsystemen, en wil je persoonlijk advies ontvangen over deze kozijnen van hoge kwaliteit? In onze showroom in Nijverdal, in de gemeente Hellendoorn, zijn we je graag van dienst. Hekonorm beschikt over een ervaren, professioneel team dat je voorziet van persoonlijk advies op maat. Heb je specifieke vragen over GAYKO-kozijnen, bijvoorbeeld over de prijzen, of wil je direct een afspraak maken voor een gesprek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0548 – 620040 of een e-mail te sturen naar info@hekonorm.nl.

Kom langs in onze showroom

Maak direct een afspraak

Doors
Gayko
Lokve
Solarux
Wilms