GAYKO kozijnen - Hekonorm

GAYKO kozijnen

Wil je kwalitatief hoogwaardige GAYKO kozijnen aanschaffen? De professionals van Hekonorm helpen je graag met het vinden van de perfecte GAYKO kozijnen. GAYKO Fenster-Türwerk GmbH is een succesvol en innovatief, gestaag groeiend bedrijf dat unieke oplossingen biedt voor bouwers, verbouwers en architecten. GAYKO maakt indruk met ramen en deuren van kunststof en aluminium, niet alleen vanwege de uitstekende productkwaliteit, maar ook vanwege het chique ontwerp, intelligente functies, de geavanceerde, gepatenteerde geavanceerde technologieën en de uitgebreide services. Ontdek al de voordelen van GAYKO kozijnen!

GAYKO kozijnen en andere kwaliteitsproducten

De GAYKO Group is nu een toonaangevende leverancier in Duitsland van moderne kozijnen, ramen en deuren van kunststof en aluminium. Met een flexibel hightech productiesysteem  vervaardigen zij dagelijks kwaliteitsproducten voor de nationale en internationale markt. De GAYKO Group heeft momenteel ongeveer 200 mensen in dienst op de Wilnsdorf-site in Siegerland. Dit bedrijf verkoopt zijn producten via een geselecteerd netwerk van gespecialiseerde partners. In 2011 vierde GAYKO zijn dertigjarig bestaan ​​en kon het bedrijf terugkijken op tientallen jaren van voortdurende groei. In 2020 breidde GAYKO het productiegebied uit tot 18.000 m² met een nieuwe werkplaats voor aluminiumconstructie en een scheepshal.

Internationale erkenning

GAYKO kozijnen, ramen en deuren worden nationaal en internationaal erkend. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnorm wordt al jaren bevestigd door toonaangevende instituten, zoals RAL, ift, KOMO, SKG, ENERGY STAR, AAMA, VdS. GAYKO’s unieke, gepatenteerde en geavanceerde technologie is gebaseerd op intelligente systemen van hoogwaardige kwaliteit. GAYKO biedt de juiste oplossing voor elke wens, omdat de behoeften van mensen verschillen. Daarom bestaat er bij GAYKO geen standaardproduct, maar alleen exclusieve raamtypen met logisch gecoördineerde uitrustingsniveaus. GAYKO kozijnen en andere raam- en deurconstructies vertrouwen op toekomstgerichte innovaties die voldoen aan de hoogste eisen voor thermische isolatie, beveiliging, geluidsisolatie en comfort.

Waarom zijn GAYKO kozijnen zo uniek en bieden ze alles in één?

Jouw huis is al meer dan 35 jaar onze focus. De unieke geavanceerde technologie van GAYKO is daarom gebaseerd op een intelligente technologie die alles in een biedt: uitstekende beveiliging, doordachte thermische isolatie en perfecte comfort. GAYKO kozijnen, ramen en voordeuren, gemaakt van aluminium en kunststof, hebben bovendien een zeer lange levensduur. Bezoek je onze showroom, dan zullen onze gekwalificeerde, gespecialiseerde professionals je ter plaatse adviseren en toelichten waarom GAYKO producten meer bieden dan conventionele ramen en voordeuren. Neem de juiste aankoopbeslissing, want de ramen of voordeuren hoef je maar één keer te verwisselen.

Gepatenteerde SafeGA®-beveiligingstechnologie

Alleen bij GAYKO vergrendelen de paddenstoelpennen in tegengestelde richting. In combinatie met de extreem stabiele profielschroefverbinding, ontvang je een holistische systeemtest in RC2 of RC3.

Warmte- en koudebescherming op het hoogste niveau

Ervaar het ingenieuze dubbele effect van GAYKO kozijnen: aangename koelte in de zomer en comfortabele warmte in de winter.

Flexibel van vorm en ontwerp

Geen enkele andere fabrikant biedt zoveel kleurencombinaties, zelfs in een bedrieglijk echte houtlook. Het ontwerp van ramen en voordeuren wordt volledig naar wens opgesteld.

Gespecialiseerd bedrijfsadvies en installatie

Bij GAYKO ben je in competente handen in alle fases van het proces: van advies tot installatie. Bij aankoop van een product ontvang je naast de wettelijke garantie, een garantie van tien jaar op isolatieglas, folies en verf. GAYKO geeft 30 jaar garantie op framemateriaal, functie, impact en hoeksterkte *. Een voorwaarde voor deze garantie, is het correct productgebruik en een correcte verzorging, professioneel tweejarig onderhoud en installatie met behulp van de nieuwste technologie door een GAYKO-specialist.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Heb je interesse in de aanschaf van GAYKO kozijnen, of andere exclusieve kozijnsystemen, en wil je persoonlijk advies ontvangen? In onze showroom, gevestigd in Nijverdal, in de gemeente Hellendoorn, zijn we je graag van dienst. Hekonorm beschikt over een ervaren, professioneel team dat je voorziet van persoonlijk advies op maat. Heb je specifieke vragen over GAYKO kozijnen of wil je direct een afspraak maken voor een gesprek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 0548 – 620040 of een e-mail te sturen naar info@hekonorm.nl.

Kom langs in onze showroom

Maak direct een afspraak

Doors
Gayko
Lokve
Solarux