Gaat u in uw huis of appartement maatregelen nemen voor energiebesparing? - Hekonorm

Gaat u in uw huis of appartement maatregelen nemen voor energiebesparing?

 

Bent u eigenaar van een koopwoning en is deze woning uw hoofdverblijf of wordt deze uw hoofdverblijf direct na renovatie? Dan kunt u gebruik maken van de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE). Dat kan met een investering in een (hybride) warmtepomp, zonneboiler, een aansluiting op een warmtenet en met 5 typen isolatiemaatregelen.

Woningeigenaren hebben recht op de hogere subsidiebedragen als de warmtepomp, zonneboiler en/of de isolatiemaatregel na 31 december 2021 is geïnstalleerd of aangebracht. Bekijk alle wijzigingen in 2022.

 

Van  1 januari 2022 kunt u subsidie krijgen voor het nemen van energiebesparende maatregelen voor uw woning(en).  Deze subsidie geldt voor eigenaar-bewoners en VVE’s.  Om gebruik te maken van deze regeling moeten minimaal twee energiebesparende maatregelen uitgevoerd worden.

 

De producten zoals een Energiezuinige kozijn, HR++ glas en tripleglas komen hiervoor in aanmerking tevens allerlei isolerende maatregelen.  Onze kozijnen voldoen  aan de eisen om subsidie te mogen ontvangen. In de onze kozijnen wordt vaak al standaard triple glas toegepast. Hiervoor kan een subsidie van €150 per m² worden gekregen.

 

meer informatie op de website van RVO https://www.rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/isde/woningeigenaren

Kom langs in onze showroom

Maak direct een afspraak

Doors
Gayko
Lokve
Solarux
Wilms